Binnenschilderwerk

Van kozijnen tot traptreden, van deuren tot lambriseringen, schilders zorgen ervoor dat u zich beter voelt in uw huis of bedrijfspand door topkwaliteit schilder en renovatiewerk! Bel de lokale schilder voor uw binnenschilderwerk en u bent verzekerd van een uitermate strak en vakkundig resultaat. Hout wordt goed geschuurd en gegrond, met de hoge kwaliteit lakverven wordt de sterke beschermingslaag afgemaakt, een garantie voor jarenlange bescherming.

Binnenschilderwerk komt vaak nog preciezer dan buiten vanwege tapijt, meubelen en huisraad waar de verf niet mee in aanraking mag komen. Een goede schilders ervaren personeel houdt goed rekening met u en uw woonsituatie en begrijpt de impact van een klus in uw huis. Wij zullen uw bezit goed beschermen en u zo goed mogelijk inlichten en ondersteunen tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden.

Offrering en werkwijze

Een groot pluspunt aan de werkwijze is de buitengewoon nauwkeurige manier van offrering. Door middel van een puntensysteem wordt een momentopname genomen van de onderhoudsstaat van het pand, daaraan wordt gekoppeld de inspanning die geleverd moet worden om het geheel weer in topconditie te brengen. Niet alleen geeft u dit een goed inzicht in de besteding van de uren, u weet ook dat u niet teveel betaalt.

Totaaloplossingen

Naast binnenschilderwerk kunt u bij veel schilders ook terecht voor:

  • Buitenschilderwerk
  • Wandafwerking als stucwerk, spuit en spacwerk
  • Houtrotreparatie
  • Timmer- en herstelwerkzaamheden
  • Totaalonderhoud en renovatie